Pages

Tuesday, October 25, 2011

salam..hai

Salam...rindunya say kat blog ni. Lama dah saya tak update ape2 cerita. Mula2 tu bizi lepas tu bila dah bizi manjang idea melayang entah ke mana. Makanya terbiar kosong aje blog ni tanpa ape2 cerita. Kesian kan ; p


Sekarang meja dah clear, tu yang tiba2 terasa nak update blog. Eden torai tau.




Kat tempat korang ujan lebat ke?? owh..tu ujan rahmat tau bukan sebab saya menyumbangkan suara saya masa rehat tadi. Entah dari mana idea nak berkarok muncul terus saya dan sekutu (takde ramai mane pun sekutu saya..just 3 orang je) berlenggang lenggok ke bilik mess. Dah la free lepas tu takde gangguan langsung. Betol2 puas hati : )

Saya nak balik la...hari pertama update blog ayat dah tunggang langgang ; p
takut kena tinggal sorang2 kat opis sebab takut momok. Kat sini ada momok tau..jangan main2..haaaaaa... amik la dia...cauuuu