Pages

Tuesday, March 22, 2016

intai antara nampak

Assalamualaikum...

Perggghh today 23rd March 2016..baru teringat nak update..aje gila..update pertama untuk tahun 2016. Update je terus speaking London..ko mampu?? hikhikhik

Bukan taknak update korang oiii tapi macam2 hal berlaku sepanjang awal tahun 2016. Memang dugaan untuk saya dan keluarga. Semua tu ada hikmah kan : )

Nak masuk gambar USB pulok...adoii..nak taknak nanti-nanti la saya update lain siap dengan gambar lagi.

Eh..lupe nak kabor...jerawat saya semua dah hilang..cuma parut manja je tinggal..takde rahsia..cuma lepas operate je pelan-pelan (perlahan-lahan) jerawat tu mengecut dan gugur..nyah ko jerawat. Lepas ni jangan berani nak hinggap kat pipi ni..Down gila bila ada jerawat pakej dengan jerawat batu dan nanah hinggap kat muka ni... T_T

Sejak dugaan datang dari awal tahun aritu ia mengajar saya untuk jadi seorang yang sabar..bersyukur dan beringat...dah nama manusia, kan..dugaan tu datang dan pergi.

ok la korang..nanti saya update lagi siap dengan gambar-gambarnya ye..takat bebel takde gambar macam tak best je kan. ok tata  ^_-