Pages

Thursday, August 7, 2014

aduyai blog


Assalamualaikum...korang oo korang
sori ye lama dah saya tak jenguk blog ni
mesti korang ternanti-nanti entri terbaru saya (ada ke..hahaha)
i'm busy angat2 tau..
idup saya memang kelam kabut..siyes cakap..kucar kacir sangat


macam kat atas tu..semua perasaaan ada
saya kan baru berkecimpung dengan dunia bisnes kuih raya
waaahhhh macam hebak (hebat) je
tapi syukur rezeki dari Allah..rezeki untuk saya dan anak2
saya tak buat sorang2 tapi saya share dengan Mek
dia sekarang jadi bisnes partner saya
tak mampu makcik nak lenjan sorang2
mau pengsan tengah jalan
sedangkan share pon dah kucar kacir idup ni...huhuhu


ini lah produk hasil tangan saya
Popiah simpul dengan popiah mini (takde gambar) : D
syukur Alhamdulillah...terima kasih atas sokongan dari kawan2 dan paling utama family
En.Papa la jadi despatch boy saya..pendek kata dia la runner dan tulang belakang saya
bisnes partner jangan lupa..susah senang sama2
saling tolong menolong demi nak siapkan order dari customer
tak sangka Ramadhan kali ni hidup saya berubah 360 darjah celcius
erkkkk....
gila berubah cuma belom gila je...hahahah
sampaikan rumah sendiri takde kuih...sambutan raya pon ala kadar je



motip bermata duitan...hahahha
rezeki kan...
lepas raya saya cuti sekejap maybe start bulan 9 ni saya aktif balik dengan dunia popiah
korang kalau nak rasa boleh la sms atau whatsApp saya atau Mek ;-

019-2294247 - Aida
019-3203140 - saya (Ina)

sampel adalah percuma tau
kalau nak jadi ejen pon boleh...kami bagi harga ejen
ok nanti saya buat entry khas untuk popiah ye


berbalik kepada cerita raya...
tahun ni kami pilih tema kaler biru
biru mata itamku..hehehe
tahun ni jugak turn beraya belah En.Papa
saya mana2 pon tak kisah..dua2 belah meriah
tahun ni ahli keluarga jugak bertambah..dapat biras baru..anak buah baru
riuh rendah umah MIL saya : D


gegirl dalam family En.Papa.. best..ramai kawan saya
lokasi gambar ni kat umah uwan Pilah
semua adik beradik En.Papa ada kecuali Anjang
memang meriah la raya tahun ni
saya dapat jumpa kawan2 sekolah
walau penat tapi saya enjoy


saya rasa kan..sebelum saya melalut...merapu baik saya stop dulu
sebab saya dari tadi dok mikir ayat
bye korang...tima kasih sebab sudi baca
mmuuaaahhhsss